Gratis afhalen - Levering: €7 - Bestellingen voor meer dan €100: gratis

Over ons

Sinds november 2015 heeft Meise een nieuwe go-to store voor dames: Mamezelle! De naam van de winkel is afgeleid van het Franse ‘mademoiselle’. Ik haalde de inspiratie uit mijn jeugd.

“Toen ik nog thuis woonde, deelde ik met mijn mama en zus één grote kleerkast. Je kon ons nooit twee keer op dezelfde outfit betrappen. Geweldig vond ik dit. Met mijn boetiek Mamezelle bouw ik verder op dit idee. Bij Mamezelle kunnen mama’s en hun tienerdochters gezellig samen shoppen in dezelfde winkel én elkaars outfits delen.”

Mamezelle creëert graag een nieuwe, hippe én betaalbare look. Van top tot teen in het nieuw!

Mamezelle werkt met merken die net dat tikkeltje anders zijn, zoals mbyM, Second Female, Nümph, French Connection, Yaya, By Bar, Baum und Pferdgarten, Co Couture, Frnch en Orfeo. Of Speciallekes zoals ik ze zelf noem. Je geeft je outfit die extra toets, zonder te diep in de buidel te tasten. Zo blijft shoppen leuk!”Een tijdje later kriebelde het ook bij Sylvain om een eigen zaak op te starten. Na dagen brainstormen kwamen we op het idee om naast een "Mamezelle" ook een "Messieur" te openen. Het concept is gelijkaardig aan dat van Mamezelle, maar dan voor de mannen. 

Bij Messieur vind je merken zoals Bellerose, Castart, Six Edges, Minimum, SelectedHomme, Olow, Anerkjendt, M.Moustache, Kronstadt, StepArt, Bolas, Edmmond en horloges en brillen van Komono. Alle mannen wandelen de winkel hip gekleed naar buiten!  En dit altijd naar eigen stijl en persoonlijkheid. De collectie is heel divers zodat 18-jarigen maar ook 60-plussers er hun gading vinden.

In ons gamma vind je zowel kleding als schoenen, horloges, ondergoed, zonnebrillen, kousen en andere leuke accessoires. Kortom, alles om er u tiptop te laten uitzien.  Er is een mooi én ruim aanbod en het kledingadvies met een lekkere kop koffie of frisse pint krijg je er gratis bij! Kom langs en ontdek de collectie!

Piep zeker ook eens op Facebook (mamezelle / messieur) en Instagram (mamezelle / messieur)!

 

 

Contacteer Mamezelle

Brusselsesteenweg 51 - 1860 Meise
België - 
stephanie@mamezelle.be
Tel : 0494 32 06 10

BTW BE0672 567 811